Dinsdag 20 september  om 11:00 uur is dit webinar :

Jij mag gaan stralen!


Wij vinden het belangrijk dat jij centraal staat.
Want jij mag jezelf zijn bij ons.
Je bent helemaal goed zoals jij bent!

Tijdens dit webinar maak je kennis met jezelf, met meditaties en affirmaties.
Maar, wat zijn affirmaties en hoe gebruik je dit in je dagelijks leven..?
Dit webinar is er om jou het gevoel te geven dat je er mag zijn.
Het webinar is op Vrijdag 5 April, om 19:00 uur

de klink:

Het webinar is gratis en duurt een uur.

Tot Dinsdag 

* Dit webinar is helemaal gratis lees de reacties hier onder wat de mensen er van vonden die jou voor waren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Alessandra
een jaar geleden

Stralend en vol enthousiasme op een liefdevolle manier gebracht.

Jij gaat stralen! webinar 15-3-22 Samenvatting.

Mariëlle Vermeulen heeft op 15 maart 2022 een hele positieve, waardevolle webinar gegeven. Van begin tot eind hing er een zeer vrolijke sfeer, waar iedereen vriendelijk tegen mekaar was. Er werd aandachtig geluisterd naar Mariëlle haar duidelijke stem.

Wat leuk was om te doen waren de opdrachten die je kreeg. Mariëlle heeft een bijzondere stijl van voorstellen die je vanuit een andere perspectief naar jezelf laat kijken en je zo bewust maakt van wat je nu eigenlijk zegt en doet als je jezelf bijvoorbeeld voorstelt. Je leerde op een hele unieke manier om positief over jezelf te praten. Doordat je positief over jezelf praat, krijg je ook van binnen een wat fijner/ meer happy gevoel, waardoor je stralend in het leven kan gaan staan. Er werden ook vragen aan je gesteld over bijvoorbeeld wat je kwaliteiten zijn, wat je lievelingskleur is, welke kleur je zou gebruiken om te tekenen, welke symbolen je zou tekenen en welke symbolen je gebruikt om jezelf te laten zien aan andere mensen.
‘als je vrolijk doet tegen de buitenwereld, doet de buitenwereld ook vrolijk tegen jou’.
Wat ook erg mooi was om te zien was hoe de deelnemers vrolijker werden en meededen met alle opdrachten. Het was een groot succes en elke deelnemer die aan het einde zijn of haar email gaf kreeg een mooi, persoonlijk gedicht van Dennis Wiering (dichter en NLP coach).

Conclusie: Een zeer positief, leuk, respectvol webinar waar je gaat stralen door leuke opdrachten te doen die je bewust maken van jezelf, vanuit meerdere perspectieven.