Angsten kan je overwinnen.

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 07:00

Angsten kan je over winnen! Ik ben al ruim 10 jaar bang voor paarden. Ik wilde dit veranderen en ik ging op paardentherapie om mijn angsten te over winnen. Eerst stapje paarden kijken πŸ‘€ toen rustig contact maken, maar daar schok ik altijd zo erg van dat ik met ademhaling technieken me zelf weer onder controle gekregen. Toen mog ik samen met een paard in een bak staan dat vond ik zelf dood eng, maar ik zij tegen me zelf dat gaat me lukken hij is niet zo enge dit lukt mij wel. Ik blijf ademen en werd ontspannen 😌.
Toen ik de verbinding maakte met het paard toen was hij zo lief en knuffelbaar en was ik verbaast waar was ik nou zo bang voor? zij ik tegen me zelf.
Dit ging ik steeds herhalen proberen de spanning ging steeds meer weg. Ik voelde om steeds fijner bij het paard zelf zo fijn dat ik afgelopen zaterdag zelf op een paard heb gezetten πŸ˜ƒ hoe dan! eerst dood bang en nu loop ik samen met het paard weg?

Dat komt omdat ik werk aan mijn gevoel.
Gevoel speelt een grote rol in je leven en als jij zelf een ervaring heb meegemaakt waar het niet goed voelde? dan kan angst Snel je raad gever zijn.

Bij gevoel bij TOS gaan we aan de slag met jou gevoelens en leg ik jou uit hoe jij met je gevoelens kan om gaan. Met vind de kracht in je gevoel:
Eerst gaan we jou negatieve gevoelens verwerken en omzetten in positief gevoelens.
Hoe doen we dat?
Door een drakenritueel!
Eh watte?
Draak een ritueel:
Een draak een ritueel is omgaan met je draken in je buik je emoties spelen zo grote rol in jou zelf dat je eerder geneigd bent om sacherijnig of als een draak over te komen omdat je jezelf bent en dat je positief bent.

Hier heb ik een mooi ritueel aangekoppeld.
Dat betekend dat je begin met tekenen hoe spelen deze emoties bij jouw een rol je mag alle kleuren van de regenboog gebruiken bij deze opdracht.
Na dat jij in de cirkel wat jouw bron is in jou zelf alle kleuren heb gebruikt die jou dwars zitten dan beginnen we met het ritueel.
Tijdens het ritueel gaan we de kleuren draken die jij niet prettig vindt in jouw buik uit jouw buik halen door een dans beweging.
Die zorg er voor dat je mee beweegt met jou innerlijke ritme.

Door de bewegingen en de lava waar de draken in gaan spelen ze geen rol meer in jou lichaam of in je hoofd.

Kan jij weer gelukkig zijn en plezier hebben in je leven.

Yes hier wil ik aan werken!
Kijk in de agenda welke dagen beschikbaar zijn. Klik de dag aan en wij zien elkaar snel.
Deze sessie word bij u thuis geven.
Lukt dat niet dan komen we samen tot een oplossing.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.