Veel jongeren weten niet hoe ze hun carrière willen inrichten of welke keuzes ze moeten gaan maken voor welke richting ze willen gaan studeren? Deze podcast inspireer ik jou door verschillende mensen te interviewen rond het thema vind de kracht in je werk. Deze mensen vertellen over hun passie hun veerkracht en hoe ze de weg hebben gevonden naar hun baan. Ook ik Mariëlle Vermeulen heb veel Obstakels gehad rond het thema werk. Ik persoonlijk heb veel geleerd Van andere mensen van hoe ze hun baan hebben gevonden. Omdat dit mij zo inspireert hebt.
Heb ik deze podcast opgericht om zo ook jou te gaan inspireren en hopelijk ook te motiveren.

 

Om deze podcast te onderhouden heb ik jou hulp nodig! Vind jij het leuk om jou ervaren rond dit thema werkt te delen in deze podcast?
Interessen! Stuur mij dan een mail naar: info@gevoelbijtos.nl 😊

Luister hier de podcast:

Missie: Samen helpen we de jongeren hun keuzen te beperken en de kans naar passend werk te vinden.

Ben jij de volgende die ik ga  interviewen?

Neem dan contact met mij op via mijn 06 33 13 64 84.

Het interview wordt bij u thuis of bij u op kantoor opgenomen.

 

Ga op zoek naar dat wat jou uniek maakt. Onderscheid je van anderen en focus op je kracht. Zet door, durf kwetsbaar te zijn, vraag om hulp en geef nooit op. Als het leven zoet is, zeg dankjewel en vier je Als het leven bitter is, zeg dankjewel en groei www.tlant.nl 

Vanmiddag heb ik samen met Marielle Vermeulen een hele leuke aflevering uit de PODcast serie ‘Vind de kracht in je werk’ van Marielle gemaakt. Ik vertel daar meer over mijn coaching en training als ‘mentaal kietelcoach’ waarmee ik een boodschap met inzichten aan jongeren wil meegeven.

Binnenkort zal Marielle deze podcast plaatsen en kun je hem beluisteren. Dan zal ik hem ook beschikbaar maken op mijn eigen website https://iseeyoucoaching.nl 

Greetje Berends, 52 jaar, levenscoach. www.greetjeberends-coaching.nl " Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt, op het moment dat het voor jou goed voelt". 

Vicky:Luister in deze aflevering hoe ik mijn pad bewandeld heb om te staan waar ik nu ben. Als virtual assistant heb je verschillende expertises, en dat van mij is administratie en projecten begeleiden. Haal je eigen kracht eruit om keuzes te maken waar jij echt gelukkig van wordt en bij je past.

Ik hoop dat mijn verhaal je inspiratie geeft, veel luisterplezier gewenst! 

https://vavicky.nl/

https://www.instagram.com/vicky.degroot/?fbclid=IwAR0fNngK-qPaO-GRAw9uGSrzs_Ks6lYzo_C5ew4qjI-YtgWUzptMFZCjvzQ 

 

Hoe ontdek je nou wat je het allerliefste wilt doen in jouw leven?

Ik rende van opleiding naar opleiding. Ik had geen idee wat ik echt leuk vond om te studeren en had ook geen idee wat ik wilde met werk. Continu rende ik maar door en maakte ik nooit echt een bewuste keuze.

Wanneer is het tijd om een keer stil te staan en bewuste keuzes te maken die echt bij je passen? Voor mij was er een burn-out en een ziekte voor nodig. Voor jou hoeft het niet op deze manier te gaan.

Wil je ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen en wat je goed kan? En daar uiteindelijk een succesvol bedrijf van maken? Kijk voor meer informatie op: https://www.irismuldercoaching.nl  of volg mij op: Www.instagram.com/irismuldercoaching.nl

Job groot verteld over zijn werk wat hij doet om jongeren te helpen naar passend werk. In deze podcast verteld hij hoe loonwaarden word gemeten en hoe jongeren uit de doelgroep passend werk vinden en behouden. Ook leg hij uit hoe werkgevers subsidie kunnen krijgen voor deze doelgroep.

Naast zijn werk als loonwaarden  deskundigen is hij ook job coach.

Hij heeft mij vroeger altijd super goed geholpen met advies geven toen hij nog mijn job coach was. 

 

 

 

Is jou blik op de toekomst gericht is het raadzaam om naar deze podcast te luisteren Het bevat waardevolle advies voor jou toekomstige droombaan.Ben je nieuwsgierig kijk dan op de website www.Cyclomedia.com

Bestaat er zoiets als een goede scheiding? Hoe zorg je er voor dat je door het regelwerk en alle emoties het belang van je kinderen niet uit het oog verliest? Want een ding is zeker… als ouders scheiden, dan scheiden de kinderen mee. Wil jij op een goede manier uit elkaar gaan, kijk voor meer informatie op www.vangilsmediation.nl  of www.digidivorce.nl

Uit wat voor gezin kom jij? En hoe werkt dat nu door in alles wat je denkt, voelt en doet? Wat voor invloed heeft dat allemaal? En wat weet je niet en heeft toch invloed? Veel vragen, veel antwoorden. Zjoske Kanters is systemisch coach en legt je dit uit. 

https://www.facebook.com/zjoske.kanters/about