Het evenement: Het leven met TOS

πŸ“… Datum: Vrijdag 3 mei πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Abcoude 

🌟 Ontdek Het Leven met TOS - Een Inspirerend Avontuur! 🌈

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring die niet alleen jouw begrip van Taalontwikkelingsstoornis (TOS) verdiept, maar ook jou en je kinderen zal inspireren?  Maak je klaar voor "Het Leven met TOS" - een evenement met kennis, inspiratie en creativiteit!

πŸŽ‰ Wat maakt dit evenement speciaal?

✨ Informatieve Workshops: Leer van experts en ontdek praktische methodes om het dagelijks leven met TOS te verbeteren. Deze workshops bieden waardevolle inzichten voor ouders en verzorgers.

 

🌈 Creatieve Activiteiten voor Kinderen: Laat de creativiteit van jouw kinderen bloeien! Terwijl jij je verdiept in workshops, worden jouw kleintjes begeleid in leuke activiteiten die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook bijdragen aan hun ontwikkeling.

 

🀝 Ervaringen Delen met Mariëlle Vermeulen: Luister naar het inspirerende verhaal van Mariëlle Vermeulen, een ervaringsdeskundige die haar reis met TOS deelt. Verbind met anderen in het TOS ervaring circuit en ontdek de kracht van gedeelde ervaringen.

 

πŸ–ŒοΈ Mini-workshop: TOSinc - Ondersteunend Tekenen bij TOS door Pien (founder TOSinc)

Stel je voor dat taal, emoties en communicatie niet alleen wordt aangeboden in woorden, maar ook met simpele tekeningetjes ter ondersteuning. In deze workshop deelt Pien haar unieke benadering van ondersteunend tekenen, waardoor gebruik gemaakt wordt van het sterke visuele brein van jouw kind. Voor meer rust, om makkelijker bij je verhaal te kunnen en erachter te komen wat er werkelijk speelt.

 

🌟 Uniek en Krachtig: Deze dag staat in het teken van jouw unieke kracht! Ontdek dat met de juiste methodes, het leven met TOS makkelijker  kan worden, en je kunt het beste uit jezelf en je kinderen halen.

 

πŸ€— Ondersteunende Gemeenschap: Voel de warmte van een ondersteunende gemeenschap die begrijpt wat het betekent om met TOS te leven. Maak waardevolle connecties en deel jouw reis met gelijkgestemden.

 

πŸ’– Waar wacht je nog op? Investeer in Jezelf en Je Gezin! πŸ’–

Dit is niet zomaar een evenement; dit is een kans om te leren, te groeien en samen aan een kleurrijke toekomst te werken.

Jouw investering gaat verder dan alleen geld - het is een investering in kennis, inspiratie en een ondersteunende gemeenschap.

 

Laat dit niet aan je voorbijgaan! Meld je nu aan voor "Het Leven met TOS" en ontdek hoe bijzonder jij bent en hoe sterk je kunt zijn. Je leven met TOS verdient het om vrolijk en hoopvol te zijn! 🌈πŸ’ͺ

 

πŸ“… Datum: Vrijdag 3 mei πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Abcoude (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.).

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit buitengewone avontuur! Samen maken we het leven met TOS prachtig en krachtig! πŸš€

πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ Gezinsticket voor "Het Leven met TOS" Event! 🎟️

Maak je klaar om samen met je gezin een inspirerende dag te beleven! Ons speciale gezinsticket is ontworpen voor twee volwassenen en twee kinderen, ongeacht of ze TOS hebben of niet. Hiermee nodigen we gezinnen uit om samen de kracht van begrip, ondersteuning en gemeenschap te ervaren.

Wat biedt het gezinsticket? Dit ticket geeft toegang tot alle informatieve workshops, creatieve activiteiten voor kinderen, het boeiende ondersteunend tekenen met Pien, en de inspirerende ervaringen gedeeld door Mariëlle Vermeulen.

Belangrijk om te weten:

  • Geschikt voor gezinnen met twee volwassenen en twee kinderen, ongeacht of de kinderen TOS hebben.
  • Een unieke kans om samen als gezin te leren, te groeien en inspiratie op te doen.

Mis deze kans niet om als gezin deel uit te maken van "Het Leven met TOS" evenement en schaf vandaag nog je gezinsticket aan!

πŸ“… Datum: Vrijdag 3 mei πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Abcoude (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Laat de kracht van verbondenheid en begrip jullie gezin verrijken op deze bijzondere dag! 🌈✨

🌈Speciaal Ticket voor Familieleden, verzorgd, gastouder en nanny’s 🎟️

Dit betoverende evenement is exclusief voor ouders en directe familieleden. We begrijpen de waarde van een ondersteunend netwerk, en daarom bieden we een speciaal ticket aan voor andere belangrijke figuren in het leven van het kind, zoals grootouders, buren, of  verzorgd, gastouder en nanny’s

Wie mag dit ticket aanschaffen? Dit ticket is bedoeld voor individuen die direct contact hebben met het kind met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), maar die geen rol spelen binnen het schoolsysteem. Denk hierbij aan opa's, oma's, buren,  verzorgd, gastouder en nanny’s of andere betrokkenen die een nauwe band hebben met het kind.

Belangrijk om te weten:

• Professionelen zijn wel toegestaan als je met kinderen komt.

• Alleen voor de kennis is niet

toegestaan.

Bedankt voor uw begrip, en we kijken ernaar uit om samen met u en uw dierbaren een onvergetelijke dag te beleven op "Het Leven met TOS" evenement!

πŸ“… Datum: Vrijdag 3 mei πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Abcoude (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Mis dit unieke moment niet!

πŸ‘¦πŸ‘§ Ontdek Samen "Het Leven met TOS" met een Los Kinderkaartje! 🎟️

Wil je graag dat het buurjongetje, neefje of nichtje ook deel kan uitmaken van deze inspirerende dag? Koop dan nu een los kinderkaartje en laat ze meegenieten van alle opwinding en leerzame momenten op "Het Leven met TOS" evenement!

Wat biedt het losse kinderkaartje? Dit kinderkaartje geeft toegang tot alle leuke kinderworkshops, creatieve activiteiten en de mogelijkheid om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes nieuwe ontdekkingen te doen.

Belangrijk om te weten:

  • Ideaal voor het buurjongetje, neefje of nichtje dat graag deelneemt aan het evenement.
  • Geeft recht op een dag vol plezier en educatie, en wie weet ontdekken ze verborgen talenten!

Mis deze kans niet om samen met de jongsten een onvergetelijke dag te beleven! Koop nu het losse kinderkaartje en ontdek de magie van "Het Leven met TOS" als een inclusieve ervaring voor de hele buurt en familie!

πŸ“… Datum: Vrijdag 3 mei πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Abcoude (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Breng de vreugde van ontdekken en leren naar de jonge geesten om je heen! πŸŒŸπŸ‘¦πŸ‘§

Deel Het Op Je School Of Plak Het Op Het Raam
Afbeelding – 1,4 MB 158 downloads