Het evenement: Het leven met TOS

πŸ“… Datum: Zaterdag 5 Oktober 2024 Wereld TOS dag πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Onbekend. 

🌟 Ontdek Het Leven met TOS - Een Inspirerend Avontuur! 🌈

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring die niet alleen jouw begrip van Taalontwikkelingsstoornis (TOS) verdiept, maar ook jou en je kinderen zal inspireren?  Maak je klaar voor "Het Leven met TOS" - een evenement met kennis, inspiratie en creativiteit!

πŸŽ‰ Wat maakt dit evenement speciaal?

✨ Informatieve Workshops: Leer van experts en ontdek praktische methodes om het dagelijks leven met TOS te verbeteren. Deze workshops bieden waardevolle inzichten voor ouders en verzorgers.

 

🌈 Creatieve Activiteiten voor Kinderen: Laat de creativiteit van jouw kinderen bloeien! Terwijl jij je verdiept in workshops, worden jouw kleintjes begeleid in leuke activiteiten die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook bijdragen aan hun ontwikkeling.

 

🀝 Ervaringen Delen met Mariëlle Vermeulen: Luister naar het inspirerende verhaal van Mariëlle Vermeulen, een ervaringsdeskundige die haar reis met TOS deelt. Verbind met anderen in het TOS ervaring circuit en ontdek de kracht van gedeelde ervaringen.

 

πŸ–ŒοΈ Mini-workshop: TOSinc - Ondersteunend Tekenen bij TOS door Pien (founder TOSinc)

Stel je voor dat taal, emoties en communicatie niet alleen wordt aangeboden in woorden, maar ook met simpele tekeningetjes ter ondersteuning. In deze workshop deelt Pien haar unieke benadering van ondersteunend tekenen, waardoor gebruik gemaakt wordt van het sterke visuele brein van jouw kind. Voor meer rust, om makkelijker bij je verhaal te kunnen en erachter te komen wat er werkelijk speelt.

 

🌟 Uniek en Krachtig: Deze dag staat in het teken van jouw unieke kracht! Ontdek dat met de juiste methodes, het leven met TOS makkelijker  kan worden, en je kunt het beste uit jezelf en je kinderen halen.

 

πŸ€— Ondersteunende Gemeenschap: Voel de warmte van een ondersteunende gemeenschap die begrijpt wat het betekent om met TOS te leven. Maak waardevolle connecties en deel jouw reis met gelijkgestemden.

 

πŸ’– Waar wacht je nog op? Investeer in Jezelf en Je Gezin! πŸ’–

Dit is niet zomaar een evenement; dit is een kans om te leren, te groeien en samen aan een kleurrijke toekomst te werken.

Jouw investering gaat verder dan alleen geld - het is een investering in kennis, inspiratie en een ondersteunende gemeenschap.

 

πŸŒˆπŸŽ‰ We hebben groot nieuws! Op 5 oktober wordt niet alleen "Het Leven met TOS" evenement gehouden, maar ook de langverwachte lancering van mijn Emotie Regenboog Bordspel! πŸŽ²πŸš€

Kom en vier met ons mee terwijl we dit bijzondere moment vieren. Naast de inspirerende workshops en creatieve activiteiten voor kinderen, zal er een speciaal verrassingsoptreden zijn ter ere van de lancering van het Emotie Regenboog Bordspel!

Stap in de wereld van kleuren en emoties terwijl we samen dit unieke spel introduceren. Ontdek de magie van het spel dat ontworpen is om emoties te verkennen en te omarmen, en vier met ons de start van dit opwindende avontuur.

Mis dit niet! Kom en sluit je aan bij ons op 5 oktober voor een dag vol kennis, inspiratie, creativiteit en een speciale verrassing bij de lancering van het Emotie Regenboog Bordspel! πŸŒŸπŸŽ‰

 

 

Laat dit niet aan je voorbijgaan! Meld je nu aan voor "Het Leven met TOS" en ontdek hoe bijzonder jij bent en hoe sterk je kunt zijn. Je leven met TOS verdient het om vrolijk en hoopvol te zijn! 🌈πŸ’ͺ

 

πŸ“… Datum: Zaterdag 5 Oktober 2024 Wereld TOS dag πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Onbekend: Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.).

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit buitengewone avontuur! Samen maken we het leven met TOS prachtig en krachtig! πŸš€

πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ Gezinsticket voor "Het Leven met TOS" Event! 🎟️

Maak je klaar om samen met je gezin een inspirerende dag te beleven! Ons speciale gezinsticket is ontworpen voor twee volwassenen en twee kinderen, ongeacht of ze TOS hebben of niet. Hiermee nodigen we gezinnen uit om samen de kracht van begrip, ondersteuning en gemeenschap te ervaren.

Wat biedt het gezinsticket? Dit ticket geeft toegang tot alle informatieve workshops, creatieve activiteiten voor kinderen, het boeiende ondersteunend tekenen met Pien, en de inspirerende ervaringen gedeeld door Mariëlle Vermeulen.

Belangrijk om te weten:

  • Geschikt voor gezinnen met twee volwassenen en twee kinderen, ongeacht of de kinderen TOS hebben.
  • Een unieke kans om samen als gezin te leren, te groeien en inspiratie op te doen.

Mis deze kans niet om als gezin deel uit te maken van "Het Leven met TOS" evenement en schaf vandaag nog je gezinsticket aan!

πŸ“… Datum: Zaterdag 5 Oktober 2024 Wereld TOS dag πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Nog onbekend (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Laat de kracht van verbondenheid en begrip jullie gezin verrijken op deze bijzondere dag! 🌈✨

Los ticket voor volwassen.

€ 27,50

Los ticket voor volwassen.

€ 27,50

🌈 Speciaal Ticket voor jou 🎟️

Dit betoverende evenement, "Het Leven met TOS", heet niet alleen ouders en familieleden welkom, maar ook alle betrokkenen in het leven van een kind met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), inclusief kinderen zelf. Of je nu een ouder, grootouder, buurman, buurvrouw, verzorger, gastouder, nanny, professional, of gewoon een betrokken vriend bent, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Wie mag dit ticket aanschaffen? Dit ticket is bedoeld voor alle individuen die direct betrokken zijn bij het leven van een kind met TOS, ongeacht hun relatie tot het kind of hun rol binnen het schoolsysteem. Professionals die werken met kinderen zijn ook van harte welkom, op voorwaarde dat ze hun eigen kinderen meenemen om inclusie te bevorderen.

Belangrijk om te weten:

• Kinderen zijn van harte welkom.

• Professionals die werken met kinderen zijn ook welkom, op voorwaarde dat ze hun eigen kinderen meenemen om inclusie te bevorderen.

Bedankt voor uw begrip, en we kijken ernaar uit om samen met u en uw dierbaren een onvergetelijke dag te beleven op "Het Leven met TOS" evenement!

πŸ“… Datum: Zaterdag 5 Oktober 2024 - Wereld TOS dag πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Onbekend  (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Mis dit unieke moment niet!

Los ticket Kinderkaartje!

€ 12,50

Los ticket Kinderkaartje!

€ 12,50

πŸ‘¦πŸ‘§ Los Kinderkaartje! 🎟️

Wil je graag dat het buurjongetje, neefje of nichtje ook deel kan uitmaken van deze inspirerende dag? Koop dan nu een los kinderkaartje en laat ze meegenieten van alle opwinding en leerzame momenten op "Het Leven met TOS" evenement!

Wat biedt het losse kinderkaartje? Dit kinderkaartje geeft toegang tot alle leuke kinderworkshops, creatieve activiteiten en de mogelijkheid om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes nieuwe ontdekkingen te doen.

Belangrijk om te weten:

  • Ideaal voor het buurjongetje, neefje of nichtje dat graag deelneemt aan het evenement.
  • Geeft recht op een dag vol plezier en educatie, en wie weet ontdekken ze verborgen talenten!

Mis deze kans niet om samen met de jongsten een onvergetelijke dag te beleven! Koop nu het losse kinderkaartje en ontdek de magie van "Het Leven met TOS" als een inclusieve ervaring voor de hele buurt en familie!

πŸ“… Datum: Zaterdag 5 Oktober 2024 Wereld TOS dag πŸ•’ Tijd: 13:30 uur πŸ“ Locatie: Onbekand  (Na betaling ontvang je de volledige adresgegevens en informatie over parkeergelegenheid.)

Breng de vreugde van ontdekken en leren naar de jonge geesten om je heen! πŸŒŸπŸ‘¦πŸ‘§